Blogi

Elina edutehnikad: Mina oma tšakraid putitamas

11886497t1hcaab

Elina edutehnikad: Mina oma tšakraid putitamas

Enne kui energiakeskuste teemal edasi kirjutan, soovin jagada oma senist teekonda tšakratega ajal, mil neid artikleid olen kirjutanud. Sel perioodil olen reisinud Lõuna- ja Kesk-Ameerikas. 2018. aasta oktoobris jätsin oma materiaalse elu väikestesse kastidesse Saaremaal ning tulin kohvri ja käekotiga šamanismi ja joogat õppima.

See teekond on olnud füüsiliselt, emotsionaalselt ja vaimselt päris keeruline. Kohtun tihti oma varjukülgedega ja õpin lahti laskma kõigest, mille kaudu olen end varem defineerinud. Kuna vana mina on laiali lammutunud, siis vajab uue kokkupanemine uuesti “käima õppimist”. See on olnud alandlik kogemus surmast ja uuestisünnist, mis seab mind vastakuti olukordadega, mis on mulle tuttavad ja sisaldavad õpetusi minust endast.